PERSONDATAPOLITIK

Skousen.dk er ejet og drevet af House of Luba, som indsamler og behandler en række personlige oplysninger om dig. 

Herunder følger vores privacy policy, som du kan læse, hvis du gerne vil vide mere om hvorfor og hvordan vi behandler dine personoplysninger. 

INDSAMLING AF PERSONDATA

Hos HandicapBarn opbevarer og behandler vi personoplysninger om dig, for at servicere dig bedst muligt.

Den primære måde, hvorpå vi indsamler personoplysninger, er når du som kunde besøger vores site, placerer en ordre, tilmelder dig nyhedsbreve, kundeklubber, loyalitetsprogrammer eller lignende. 

Ydermere indsamler vi personoplysninger når du deltager i kampagner og konkurrencer. 

Besøg på hjemmeside

Når du besøger HandicapBarn.dk indsamler vi oplysninger, der sendes fra dit terminaludstyr. Dette kan være oplysninger om din enheds ID, IP-adresse, enhedstype, browsertype, længden af besøget, geografisk placering, præferencer og oplysninger vedrørende din brug af Skousen.dk. Disse personoplysninger indsamles også via cookies, tracking URL´s. Det kan du læse mere om her

Alt dette gør vi for at kunne give dig en god brugeroplevelse, hver gang du handler hos HandicapBarn. 

 

Nyhedsbreve, konkurrencer mv. 

Hvis du har deltaget i en konkurrence, tilmeldt dig vores nyhedsbrev eller på anden vis har deltaget i et arrangement faciliteret af HandicapBarn, har vi registreret data om dig i forbindelse med tilmelding. Dette kan variere afhængig af hvilken event, som du har deltaget i. Vi indsamler dog aldrig flere oplysninger end hvad der er nødvendigt for at afholde eventen eller levere serviceydelsen og du kan altid få indsigt i de data, som vi har registreret om dig. 

Vær opmærksom på, at visse konkurrencer sker gennem tredjemand som f.eks. Facebook og Instagram, hvorefter disse bliver dataansvarlig for eventuelle oplysninger, som du har afgivet i forbindelse med konkurrencen. 

OVERFØRSEL AF PERSONDATA TIL TREDJEPART

HandicapBarn vil aldrig sælge eller offentliggøre dine personoplysninger til en tredjepart uden dit samtykke eller hvis det ikke er nødvendigt for at fuldføre en transaktion (f.eks. levering af en vare eller udsendelse af nyhedsbrev) eller nødvendigt for at sikre overholdelse af gældende lovgivning. 

HandicapBarn videregiver informationer til partnere, der er berettiget til at benytte dine oplysninger i forbindelse med levering af varer, og for at kunne holde dig opdateret om status på en ordre. Ydermere viderebringer vi dine oplysninger til vores udvalgte og betroede partnere, der behandler markedsføring, økonomi og betaling.

De oplysninger, som du måtte give til vores partnere, er vores partnere dataansvarlige for. Vi har indgået databehandleraftaler med alle vores partnere, så du kan være sikker på, at vores partnere ikke bruger dine oplysninger til andet formål end opfyldelse af aftalen med os. 

Det er HandicapBarns ansvar at sikre, at dine oplysninger ikke bliver misbrugt. Derfor stiller vi høje krav til vores partnere, når dine personoplysninger bliver brugt uden for HandicapBarn. Vi sikrer derfor altid, at vores partnere garanterer, at dine personoplysninger er beskyttet. 

HandicapBarn samarbejder med to eksterne databehandlere uden for EU. Det drejer sig om Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc., som begge er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. 

  • kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
  • kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

OPBEVARING AF PERSONDATA

Hos HandicapBarn opbevarer vi dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt og tilladt ifølge den til enhver tid gældende lovgivning om behandling af personoplysninger. Vi opbevarer og anvender desuden dine oplysninger, når det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser og håndhæve vores aftaler. 

HandicapBarn er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Vi benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, tab, destruktion og mod offentliggørelse af dine personoplysninger fra enhver enkeltperson eller organisation, eller at de iøvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

For at sikre tryghed og beskyttelse for dig er det kun et begrænset antal personer med et sagligt behov, der har adgang til dine personoplysninger. Vores sikkerhedsprocedure bliver løbende revideret i takt med den nyeste teknologiske udvikling og trusselsbilledet. Vores medarbejdere skal følge interne procedurer omkring håndtering af persondata, der indeholder instrukser og foranstaltninger som skal tjene til at beskytte dine personoplysninger effektivt.

HandicapBarn tager forholdsregler for at sikre, at vores site ikke indeholder virus eller andet, der relaterer sig dertil. Dog kan vi aldrig garantere en fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler. Det betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til vores oplysninger. 

HandicapBarn kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der måtte opstå ved brug af vores site, som følge af indbrud i HandicapBarns systemer eller andre driftsforstyrrelser som HandicapBarn ikke er ansvarlig for. Du afgiver derfor dine oplysninger på eget ansvar. 

Vi anbefaler dig, at du beskytter dig selv og dine oplysninger ved at lukke din browser efter brug, installerer antivirus software og løbende opdaterer din software. 
Såfremt uberettigede skulle skaffe sig adgang til dine oplysninger, vil vi give dig besked uden unødig forsinkelse, og straks påbegynde afhjælpning af situationen ved brug af de fornødne værktøjer. 

DINE RETTIGHEDER

I forbindelse med køb gemmes identitets- og transaktionsoplysninger i henhold til den enhver tid gældende lovgivning.  

Som bruger hos HandicapBarn kan du få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan ligeledes få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data til vores partnere. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder. 

Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få dem berigtiget eller slettet. 

Dit samtykke er frivilligt. Fortryder du, har du mulighed for nemt at trække dit samtykke tilbage. 

Hvis du ønsker, at vi skal berigtige eller slette personoplysninger, som vi har registreret om dig, hvis du ikke ønsker at modtage yderligere henvendelser fra os eller hvis du har spørgsmål til ovenstående betingelser, bedes du venligt kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KLAGEADGANG

Du har mulighed for at klage over Skousens behandling af dine personoplysninger. Klagen skal indgives til: 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K

Tel.: + 45 3319 3200

Fax + 45 3319 3218

e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Website: http://www.datatilsynet.dk

Information om cookies

1. Hvad er en cookie?

Skousen.dk anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores site. 

En cookie er en lille datafil, der gemmes i din browser og kan læses af enten systemerne bag HandicapBarn.dk eller en af vores partnere. Den gør det muligt at genkende din enhed og samle information om, hvillke sider og funktioner, der besøges med din browser. En anvendt cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod kun brugerens enhed. 

2. Hvorfor bruger vi cookies?

Anvendelsen af cookies er et vigtigt værktøj for HandicapBarn. Vi bruger cookies til at analysere hvordan sitet bruges, således vi bliver i stand til at yde den mest relevante brugeroplevelse, når du klikker rundt på vores site. 

Ved brug af sitet sættes der cookies til webstatistik, marketing og optimering af brugeroplevelsen. 

  • Statistisk analyse. Vi måler trafikken på www.skousen.dk, herunder antallet af besøg på vores site, hvilke domæner du kommer fra, hvilke tryk du foretager på sitet og overordnet geografisk område. 
  • Målrettet markedsføring. Vi viser specifik markedsføring, som vi mener du vil finde interessant, på baggrund af de tryk du har foretaget på sitet. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre sites. 
  • Optimering af brugeroplevelsen. Vi forbedre funktionaliteten og optimerer din oplevelse på sitet ved brug af funktionelle cookies. 

2.1 Tredjepartscookies 

HandicapBarn.dk gør brug af tredjepartscookies. En tredjepartscookie er en cookie, der placeres af andre end HandicapBarn.dk selv, det kan eksempelvis være leverandører til nogle af vores funktioner på hjemmesiden eller analyseprogrammer som Google Analytics. 

2.2 Hvilken type af cookies har vi?

Vi anvender cookies med de her to typer af egenskaber.

  • Persistent cookies, som bliver lagret på din enhed med et på forhånd fastsat udløbstidspunkt.
  • Sessionscookies, som slettes øjeblikkeligt, når du forlader hjemmesiden

3. Sådan fjerner du cookies

Hvis du ønsker at fjerne cookies, så kan du gøre det via indstillingerne i din webbrowser. Vær opmærksom på, at det kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies. 

Nedenfor finder du et link til, hvordan du kan slå cookies fra i din webbrowser. 

Sådan fjerner du eksisterende cookies:

Jeg som er redaktøren for Anbragt-Barn.dk har besluttet at skrive dette manifest til vores læsere, interessanter og partnere

I en kommerciel verden er der absolut intet galt med at blive understøttet af annoncører - det er vi også, og det vil vi også gerne være i fremtiden. Imidlertid mener vi, at det er obligatorisk for os at erklære, hvordan vi arbejder, hvad du kan forvente af os, og hvordan vi mener, at vi kan sikre en balance mellem at være et kommenciel medie og samtidig være loyal overfor jer.

Baggrunden er, at vi ærligt mener, at informationen fra et medie skal være dedikeret og loyalt overfor vores læsere. Det mener vi, at vi kan være ved at adskille annoncørens interesser fra redaktørens og redaktionens manifests interesse.

Redaktionelt manifest for Anbragt-Barn.dk er at levere upartisk indhold, som vi mener er af interesse for vores læsere.

Vi tror på, at ved at skabe godt indhold om virksomheder, produkter, mennesker og arrangementer fra den nationale og globale handicapområde kan vi inspirere vores brugere. Vi mener, at ved at have den ultimative redaktionelle frihed, kan vi levere indhold, som også har en stor værdi for vores sponsorer og annoncører.

Ved at levere upartiske artikler og historier, der er tro mod værdierne, så mener vi, at vi kan få flere læsere og derfor også skabe en højere værdi for vores sponsorer og annoncører. Som følge deraf vil vi ikke lade sponsorer og annoncører påvirke vores redaktionelle indhold med undtagelse af specifikke fejl, indhold, der overtræder tredjeparter kunder eller andet utilsigtet indhold, som kan skade en sponsor, en partner eller en trediepart. Dette gælder naturligvis ikke for historier, hvor der redaktionelt er besluttet at have et kritisk perspektiv på indholdet.

Anbragt-Barn.dk er lavet til vores brugere og ikke til vores sponsorer og annoncører. Dette betyder også at vi bringer historier uanset antallet af læsere. Vi er ikke engang bekymret for antallet af læsere vi har. Vores tjenester med indhold er som hovedregel opbygget så det altid tillader nogen af vores læsere, sponsorer, annoncører, partnere mm at dele vores indhold gratis, der vil dog kunne forekomme nogle så tjenester og indhold, hvor det kun er for brugere af Anbragt-Barn.dk. Ved at bruge vores indhold tror vi på, at flere mennesker kan blive inspireret. Vælger en partner at bruge annoncering før, efter eller i forhold til vores indhold, er det ikke noget vi kan og vil blive ansvarlig for. 

Sponsorer og annoncører kan også bruge vores indhold til at understøtte deres marketingsaktiviteter. De har kun lov til at distribuere vores indhold uredigeret og ved at bruge vores delingsfunktioner. Dette sikrer kontrollen med vores intellektuelle rettigheder. 

Indflydelse på farver, artikler, foto- og videooptagelser, vinkler, distributioner, leverancer, partnere mm vil sponsorer og annoncører ikke kunne have indflydelse på indholdet på Anbragt-Barn.dk bortset fra de specifikt beskrevne undtagelser ovenfor. 

Anbragt-Barn.dk har ret til at afvise sponsorer og annoncører

Vi vil gøre det, som vi mener at artiklen / historien som sponsor eller annoncør ønsker bliver lavet ikke er god, ikke støtter vores brand og/eller overholder vores værdier. 

Sponsoren eller annoncøren kan sponsere en episode, hvor de vælger stedet, produktet og tiden. De kan ikke påvirke det redaktionelle perspektiv, men vi vil selvfølgelig snakke med vores sponsorer og annoncører om hvordan vi kan vinkle en artikel til gavn for sponsorer og/eller annoncører. Anbragt-Barn.dk har ingen interesse i at være negativ eller kritisk for en sponsors produkter / service, da vi så ville have afvist dette selv før vi trådte ind i et forretningsforhold.

Vi lover, at der er i sponsorerede artikler altid vil være logo og et link til artiklens sponsor. Med det giver vi både vores læsere mulighed for at bedømme, om artiklen overholder vores standarder og værdier samtidig med at læseren vil vide at artiklen er sponsoreret.

Denne forpligtigelse skal underskrives af enhver sponsor / annoncør, inden denne indgår en forretningsforbindelse med Anbragt-Barn.dk. Dette skal sikre, at sponsorer og annoncører allerede kender vores engagement til dig som læser samt for at sikre at alle forstår og overholder ovenstående. 

På Anbragt-Barn.dk vil der også blive etableret en separat side med sponsorens navn og link til både artikler og sponsorens webside, så ingen kan være i tvivl om hvilken indhold der sponsoreres og hvad der ikke er.

Vores engagement for dig som læser er også, at det meste af indholdet altid vil være redaktionelt. Hvis vi får flere sponsorer / annoncører, så vil vi også øge redaktionelt indhold for at sikre en god balance mellem sponsoreret indhold og redaktionelt indhold. 

Denne manifest vil blive opdateret efter behov, og den nyeste version være altid være tilgængelig på Anbragt-Barn.dk

Tak for din støtte

Søren Malchow
redaktør og CEO Anbragt-Barn.dk

Blog list ad

Search