BETA-VERSION

Velkommen til BETA-versionen af Anbragt-Barn.dk / TvangogMagt.dk - vi er igang med at udvikle siden og det er derfor BETA-versionen du sidder med her. Derfor kan der være snydet sig enkelte fejl ind i teksten, som vi løbende vil rette til, når disse opdages.

Har du idéer til yderligere ting på webplatformen eller vil selv bidrage med tekst så er du velkommen til at skrive til redaktion@anbragt-barn.dk

hilsen redaktionen

Når du sidder med et barn som er blevet anbragt - om det er frivilligt eller tvangsanbragt, så er det vigtigt, at kunne tale med andre ligestillede om de udfordringer der kan være som forældre til et anbragt barn.

Derfor har admins bag Anbragt-Barn.dk / TVANGogMAGT.dk etableret netværksgrupper i hver af landets kommuner. 

Ikke søgbare grupper

Vi har valgt at vores netværksgrupper ikke skal være søgbare, da det tit er meget følsom når man har fået sit barn anbragt. Det er ikke for at skjule noget, men for at beskytte vores netværksgruppemedlemmer at vi har valgt at gøre dette.

Nu spørger du måske "Hvordan bliver jeg så medlem af en sådan netværksgruppe?"

Du skal på Facebook og søge om Facebookvenskab med Elin Søndergaard som er hovedadmin på vores netværksgrupper. Samtidig skal du også skrive til hende, hvilken kommune du bor i, hvilken kommune barnet er anbragt i, samt hvorfor du ønsker at blive medlem af netværksgruppen. Du finder Elin ved at trykke her.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Gode artikler i din indboks

Brugerafstemning

Oplever du også problemer i sagsbehandlingen?

Search