fredag, 14. december 2018
It seems you are visiting the site as a guest. Please use the login form below if you already have an account or fill in the user details to create a new one.
Login Form
User Details
Credit Packages

For at denne webportal kan bære sig selv i med de omkostninger det er at drive en webplatform, så tager vi et mindre gebyr for professionelle rådgivere, som er kr 995 + moms årligt. Grundet webplatformen er grundlagt sommeren 2017 så vil første fee dække indtil 31. december 2018.

Fremsendt dit brugernavn til faktura@anbragt-barn.dk så fremsendes faktura til jer, så I kan trække udgiften fra i jeres regnskab.

Udover feen for at stå på listen for advokater og psykolog, så er det også muligt for professionelle bisiddere, at komme på de respektive lister. Med betalt fee giver det ret til at være PROMOTED så kommer først på liste i den respektive rådgiverkategori.

 

Payment Method
Price kr 0.00
Tax kr 0.00
Total kr 0.00

Informationerne på Anbragt-Barn.dk har ikke til formål at levere professionel rådgivning. Kopiering af artikler og andet materiale er ikke tilladt uden aftale med Anbragt-Barn.dk

Newsletter

Tilmeldi dig vores nyhedsmail. så går du ikke glib af nyheder eller historier

Vi spammer ikke!

PIXEL_TEXT_LEGAL